Motive pentru a devein membru al Sindicatului Handbalistilor din Romania

 1. Pentru a beneficia de asistenta juridica necesara in vederea incheierii contractului tau de activitate sportiva.
 2. Pentru a beneficia de asistenta juridica necesara negocierii si incheierii unor acte aditionale la contractual tau de activitate sportiva sau la terminarea/rezilierea unui contract dupa caz.
 3. Pentru a beneficia de reprezentarea in fata comisiilor FRH sau a altor tipuri de instante nationale, europene sau internationale atunci cand drepturile tale din contractual de activitate sportiva nu sunt respectate.
 4. Pentru a beneficia de asistenta fiscala necesara, intrucat noua Lege a Sportului cat si ultimele modificari ale Codului Fiscal si ale Codului de Procedura Fiscala genereaza o serie de probleme in aplicarea lor ce pot duce la pierderi de natura financiara pentru tine, ca sportiv.
 5. Pentrua beneficia de asistenta de specialitate in domeniul financiar. Pentru ca banii pe care ii castigi sa nu ii irosesti prin contracte de imprumut cu banci sau societati de leasing care sa profite de nestiinta ta.
 6. Pentru a beneficia de asistenta necesara in cazul unui transfer in strainatate, astfel incat drepturile tale sa fie protejate.
 7. Pentru a actiona in solidar cu modificarea legislatiei sportive cat mai ales pentru modificarea regulamentelor FRH astfel incat autonomia, transparenta, echilibrul si corectitudinea sa fie principiile care le vor guverna in activitatea lor.
 8. Pentru a fi beneficiarul unor programe de educatie si formare profesionala a adultior care sa iti ofere la sfarsitul carierei sportive sanse cat mai mari pentru reinsertia ta economica sisociala.
 9. Pentru a fi parte a unui sistem de pensii private pentru sportive.
 10. Pentru a gasi cele mai bune solutii de asigurare a sanatatii tale astfel incat sa diminuam riscurile la care esti supus constant.
 11. Pentrua crea impreuna Gala Handbalului Romanesc, ca eveniment de referinta in care cei mai buni sportivi si sportive sa primeasca, pentru performantele lor, recunoasterea pe care o merita.